Neymar Boluspor'a Yardım Eli Uzattı!

Neymar, Boluspor'un düzenlediği piyango organizasyonunda 5 bin bilet alarak yardımda bulundu.

13.02.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 13.02.2018-15:15) Neymar Boluspor'a Yardım Eli Uzattı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un Sambacı yıldız Andre Santos, geçen hafta doğum gününü kutlayan Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar'ın davetlisi olarak Fransa'ya gitti.

Birçok dünya yıldızının yer aldığı davette Andre Santos'un yanında götürdüğü Boluspor Piyangosu biletlerinden 5 bin adet alan Neymar, kulübe 75 bin lira destek çıktı.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, yaptığı beyanda 28 Şubat'ta çekilişi gerçekleşecek olan piyangonun biletlerinin satışının devam ettiğini fakat biletlere çok rağbet olmadığını ifade etti.

Bu hususta teknik heyet ve futbolcuların da destek olduğunu belirten Çarıkçı, "Teknik heyet ve futbolcularımız da bu biletlerden alacak. Takım kaptanımız Santos, 5 bin bileti Fransa'ya götürdü. En iyi arkadaşı Neymar'a 5 bin bilet verdi. Biletlerimiz dünya yıldızları tarafından rağbet görüyor. Brezilyalı kaptan Andre Santos'un arkadaşı Neymar, 75 bin lira değerindeki 5 bin adet Boluspor Piyangosu bileti alarak kulübe destek oldu." şeklinde açıklamada bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal