Neville: 'M. United Şampiyonlukta Tekrar Söz Sahibi Olacak'

Manchester United'ın eski oyuncusu Neville, İngiliz devinin transfer sezonunu iyi geçirdiği durumda tekrardan üst düzey bir seviyeye çıkabileceğini aktardı.

29.06.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-10:45) Neville: 'M. United Şampiyonlukta Tekrar Söz Sahibi Olacak'

1994 - 2005 seneleri içerisinde Manchester United’da top koşturan Phil Neville, eski takımının şampiyonluk adayı olmaktan bir transfer uzaklıkta olduğunu düşünüyor.

Premier Lig tarihinin açık ara en başarılı kulübü olan Kırmızı Şeytanlar, taraftarına son 7 sezonda adeta hayal kırıklığı yaşatıyor.

United'ın en ciddi rakipleri Manchester City, Liverpool ve Chelsea ise bu zamanda önemli yol kat etti.

'TRANSFERE İHTİYAÇ VAR'

Ole Gunnar Solskjaer liderliğindeki Manchester United, Daniel James, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka ve Bruno Fernandes transferleriyle yenilenen takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alma mücadelesi verirken, Federasyon Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna devam ediyor.

Premier League Daily'ye açıklamalarda bulunan Neville, "Bir transfere daha ihtiyaç var. Liverpool'u düşünün Virgil Van Dijk ve Alisson transferleriyle seviye atladılar. Pogba'nın takım kalması halinde 1, diğer ihtimalde de 2 transferle Manchester United yeniden yükselişe geçecektir." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal