Neustadter’den Ersun Yanal Değerlendirmesi!

Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçe’nin Rus savunma oyuncusu Roman Neustadter, takımın son durumu ve teknik direktör Ersun Yanal hakkında açıklamalarda bulundu.

08.01.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-14:14) Neustadter’den Ersun Yanal Değerlendirmesi!

Ersun Yanal'ın takımda olumlu etki yarattığını vurgulayan Neustadter, “Şu anda pozitif bir düşünce tarzı var hocamızın. Bu da bize enerji ve güç veriyor.” yorumunu yaptı.

Devre arası hazırlıklarına Antalya’da devam eden sarı lacivertli ekibin deneyimli stoperi Roman Neustadter, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İkinci yarıda başarılı olmak için çok çalıştıklarını kaydeden Neustadter, “Kötü bir ilk yarı geçirdik. Daha güçlü daha fit bir takım olmaya çalışıyoruz. İkinci devre gerçek Fenerbahçe’yi göstermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“İlk yarı kötü bir görüntü sergiledik.”

Kendi performansını değerlendirmesi istenen tecrübeli savunmacı, “Bu durum bana bağlı bir durum değil, takım halinde mücadele ediyoruz. Benim değişmemle değişecek bir durum değil. Takım halinde kazanıp kaybediyoruz. İlk yarı kötü bir görüntü sergiledik, skorlar bunu işaret ediyor. Futbola dair ne varsa her şeyi çalışıyoruz. Teknik direktörümüzün bizden neler istediğini anlamaya gayret ediyoruz. Hocanın bizden istediği kafamıza tam olarak yerleşince saha içerisinde bunları yansıtacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hocamız bize güç ve enerji veriyor.”

Her teknik adamın farklı bir felsefesi olduğunun altını çizen 30 yaşındaki oyuncu, “Futbolcularına çalışmalarını aktarma yöntemi de farklıdır. Şu anda pozitif bir düşünce tarzı var hocamızın, bize güç ve enerji veriyor. Onun görmek istediği takım, birbiri için mücadele eden bir ekip.” değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal