Negredo Ülkesine Mi Dönüyor?

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosunda düşünmediği İspanyol forvet Alvaro Negredo’nun talipleri çoğaldı.

10.08.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-16:01) Negredo Ülkesine Mi Dönüyor?

Beşiktaş’ın yolları ayırmak istediği tecrübeli golcü Alvaro Negredo’ya yeni talipler var…

Siyah beyazlı ekibin 33 yaşındaki santrforu için İspanya La Liga takımları Rayo Vallecano ve Celta Vigo’nun devreye girdiği öğrenildi. Ancak bu iki ekibin İspanyol futbolcunun yüksek maaşını karşılama konusunda problem yaşadığı kaydedildi.

Geride kalan sezon başında Valencia'dan transfer edilen fakat beklentilerin altında bir performans gösteren Alvaro Negredo'nun İspanya'ya transferi gündemdeki yerini korurken gelen haberler pek parlak değil…

Suudi Arabistan ekiplerinden gelen teklifleri kabul etmeyen ve ilk tercihi ülkesine dönmek olan deneyimli forvete Rayo Vallecano ve Celta Vigo talip oldu.

Milli oyuncularımız Okay Yokuşlu ve Emre Mor'un forma giydiği Celta, Negredo'yu renklerine bağlayabilmek adına gerekli kaynağı Maxi Lopez'i satarak yaratma hedefinde…

Uruguaylı forvetinden gelecek ücretle Negredo'nun bonservisini karşılamayı hedefleyen İspanyol temsilcisi, Negredo'nun yıllık ücreti konusunda problem yaşıyor. Takımın en çok kazanan futbolcusu olan ve İspanya Milli Takımı’nın forvetleri arasında bulunan Iago Aspas'ın yıllık ücreti 3 milyon euroyu aşmıyor. İspanyol yöneticiler, Beşiktaş'tan 4 milyon euronun üzerinde ücret alan Negredo'dan fedakarlık istiyor.

Negredo’yu kadrosuna katmak isteyen diğer bir La Liga ekibi Rayo Vallecano'nun sunduğu koşulların Celta’ya göre daha alt seviyede olduğu öğrenildi. Madrid ekibinin Negredo'nun yıllık ücretini karşılama şansı Celta Vigo'ya göre daha düşük gözüküyor.

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal