NEC'ten Fenerbahçe için Yeni Açıklama

Ferdi Kadıoğlu'nun eski takımı NEC, Fenerbahçe'den para gelmesini beklediklerine dair yeni bir açıklama yaparken FIFA'nın son kararı verdiğini ve kısa süre içerisinde çözüleceğini belirtti.

26.03.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-16:50) NEC'ten Fenerbahçe için Yeni Açıklama

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu Hollanda'nın NEC takımından 1,4 milyon Euro bedelle takımına katmıştı. NEC takımının idari direktörü Wilco van Schaik, Fenerbahçe'nin futbolcunun ödenecek ücretinden kalan 750 bin Euroluk bölümün daha verilmediğini açıklamıştı.

NEC İdari Direktörü van Schaik, yeni bir açıklama daha yaparken verilmeyen bonservis bedeline dair problemin yakın zamanda içinde halledilecek gibi göründüğünü ifade etti.

2018'in yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi'nin bonservisine dair yeni açıklamasında van Schaik, "10 aydır ödeme bekliyoruz ve bu artık kabul edilemez. Ancak FIFA şimdi kararını verdi ve Fenerbahçe'den de henüz bir itiraz gelmedi. Nihayet nisan ayının ortasında ödemenin gerçekleşmesini bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Ödemenin verilmemiş olmasının kulüpte oluşturduğu mali problemlere ilişkin tekrardan açıklamalarda bulunan Wilco van Schaik, "Bu miktarın ödenmemesi finansal olarak bizi çok zorladı, rahatsız etti. Üstüne bir de corona krizi... Şu an kaynak için beklediğimiz tek şey Fenerbahçe'den gelecek para" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal