NBA’de Yılın MVP’si James Harden!

NBA’de sezonun en iyileri belli oldu. Houston Rockets’ın yıldız ismi James Harden, sezonun "en değerli oyuncusu" seçildi.

26.06.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-11:43) NBA’de Yılın MVP’si James Harden!

NBA’de sezonun "en değerli oyuncusu" ödülü Houston Rockets forması giyen James Harden’ın oldu.

ABD’nin Los Angeles şehrinde ikincisi gerçekleşen "NBA Ödülleri" töreninde, sezonun "en değerli oyuncusu" ödülünü, Houston Rockets’ın yıldız oyuncusu Harden kazandı.

Normal sezonda 30,4 sayı istatistiğiyle diğer NBA oyuncularını geride bırakan Harden, ayrıca Rockets’ın 65 maçlık galibiyetinde büyük pay sahibi olarak Rockets tarihinin en çok galip geldiği sezona imzasını attı.

Harden, Oklahoma City Thunder’da forma giydiği 2011-2012 sezonu sonrasında "yılın altıncı adamı" seçilmişti.

"Yılın çaylağı" Philadelphia 76ers’tan Ben Simmons olurken, "yılın savunma oyuncusu" ödülünü de Utah Jazz’ın Fransız pivotu Rudy Gobert kazandı.

"Yılın altıncı adamı" ödülü Los Angeles Clippers’tan Lou Williams’ın olurken, "en iyi gelişim gösteren oyuncu" Indiana Pacers’tan Victor Oladipo seçildi.

"Yılın başantrenörü" ödülünü Toronto Raptors’a bu sezon 59 galibiyet ile tarihinin en başarılı dönemini yaşatan fakat takımının play-off’larda elenmesi sonrası görevine son verilen ve yeni sezonda Detroit Pistons’ı çalıştıracak Dwane Casey aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal