NBA’de 3 Takım Play Off Biletini Kaptı!

NBA’de normal sezonun bitimine bir maç kala New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs ve Oklahoma City Thunder, Batı Konferansı'nda play-off'a kalmayı garantiledi.

10.04.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-17:09) NBA’de 3 Takım Play Off Biletini Kaptı!

NBA heyecanı 9 karşılaşmayla sürdü. Los Angeles Clippers deplasmanında 113-100 galip gelen New Orleans Pelicans, evinde Sacramento Kings'i 98-85 mağlup eden San Antonio Spurs ve Miami Heat deplasmanında 115-93 kazanan Oklahoma City Thunder, 47'şer galibiyet elde ederek Batı Konferansı'nda play-off hakkı kazandı.

Clippers’a karşı Nikola Mirotic, 24 sayı, 16 ribaunt, Anthony Davis 28 sayı, 6 ribauntluk performansıyla Pelicans'ın kazanmasında büyük rol oynadı.

Rudy Gay 18, Manu Ginobili 17, LaMarcus Aldridge ve Patty Mills 15'er sayıyla Spurs'ün Kings’i mağlup etmesinde önemli katkı sağladı. San Antonio Spurs, üst üste 21. kez play-off'lara kalma başarısı gösterdi.

Oklahoma City Thunder'da ise Russell Westbrook, 23 sayı, 18 ribaunt, 13 asistle "triple-double" yaptı ve Miami Heat galibiyetinde başrol oynadı.

Doğu Konferansı'nda Toronto Raptors, Boston Celtics, Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Miami Heat ve Washington Wizards, daha önce play-off'a çıkmayı garantilemişti. Batı Konferansı'nda ise Pelicans, Spurs ve Thunder'dan önce Houston Rockets, Golden State Warriors, Portland Trail Blazers ve Utah Jazz play-off'a yükselen ekipler olmuştu. Batı Konferansı'nda play-off'a kalacak 8. takım, normal sezonda oynanacak son karşılaşmalar sonrası Minnesota Timberwolves veya Denver Nuggets olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal