NBA Maçında Elazığ ve Malatya'ya Destek!

Cleveland Cavaliers, New Orleans ile yaptıkları karşılaşmanın reklam panolarına ve potalara 'Elazığ dualarımız seninle' ve 'Malatya' yazdı.

29.01.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-12:08) NBA Maçında Elazığ ve Malatya'ya Destek!
Elazığ'da gerçekleşen deprem için Washington Wizards karşılaşması öncesi kampanya başlatan Cedi Osman'a bir destek de takımı Cleveland Cavaliers'ten geldi.

Cleveland Cavaliers'ın New Orleans Pelicans'a 125-111 mağlup olduğu müsabakada Cedi Osman'ın kampanyasına destek geldi. Cedi Osman, Washington Wizards mücadelesi öncesi kaydedilecek her basket için önce 100 sonrasında 200'er dolar bağış yaparken; takımı Pelicans karşılaşmasında jest yaptı. Maç esnasında Malatya'yı da etkileyen deprem sebebiyle potaya Malatya yazıldı. Reklam panolarında ise "Elazığ dualarımız sizinle" sözleri yer aldı.

Cedi Osman, jest yapan takımına teşekkür etti ve "Maç boyunca panolara “Elazığ dualarımız sizinle” ve potalara “Malatya” yazıp farkındalığımıza destek veren tüm Clevaland Cavaliers organizasyonuna kalpten teşekkürlerimle. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." sözlerini yazdı.

Cedi Osman



Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal