NBA Başkanı, Kobe Bryant Hakkında Konuştu

NBA başkanı Adam Silver, Los Angeles Lakers eski süper starı Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın yaşamını yitirmesinin ardından, All-Star karşılaşmasında yaptığı hızlı ve büyük farklılıkları anlattı.

04.02.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:50) NBA Başkanı, Kobe Bryant Hakkında Konuştu
NBA başkanı Adam Silver, Los Angeles Lakers'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın vefatının ardından yaptığı değişikliklerden bahsetti.

Yeni All-Star karşılaşması, Silver'ın Oklahoma City Thunder basketbolcusu ve NBPA başkanı Chris Paul ile gerçekleştirdiği görüşmeler esnasında duyurduğu gibi, The Basketball Tournament'tan ödünç alınan, değiştirilmiş bir formatın bir kısmını bulunduracak.

Bu farklılıklar arasında, dördüncü çeyrekte 24 sayı eklemek ve Team LeBron'un giydiği formaları 2 numara (Gianna'nın forma numarası) olarak değiştirirken, Team Giannis'in formalarını 24 numara (Kobe'nin numarası) yapmak da var.

Adam Silver, şu sözleri söyledi:

"Kutlayıcı ama duygusal da. Bu büyük sporcuları bu kadar özel insanlar yapan da budur. Sanırım bazen hayranlar olarak unuttuğumuz şey, bunun çok kamusal bir yas dönemi olduğu. Ancak herhangi bir zamanda, 450 oyuncudan oluşan bir ligde, düzinelerce antrenör, yüzlerce lig yöneticisi ve bazıları her zaman bir tür kişisel trajediden geçiyor. Bunlar da çoğu zaman kamuoyu tarafından bilinmiyor.

"Yine de oyuncularımız ve takımlarımız rekabet etmeye devam ediyor. Bazı yönlerden bu sporcuların insanlara bu kadar ilham verici olmasının nedenleri de bunlar. Özellikle Kobe, çünkü Kobe tamamen rekabetle alakalı biriydi, belki de ligde tanıdığım herhangi bir oyuncudan daha fazla. Şimdiye kadarki en büyük oyunculara yönelik bir lafım yok, ama saha dışındaki çalışma ahlakı, bazı durumlarda diğer oyuncuların da ötesindeydi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal