Nasuhi Sezgin: 'İttifak Kurmamız Gerekiyor'

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Nasuhi Sezgin, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

14.02.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-15:15) Nasuhi Sezgin: 'İttifak Kurmamız Gerekiyor'

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Nasuhi Sezgin, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Benim bir amacım var. Galatasaray ittifakı kuralım istiyorum. Metin Öztürk ve Ozan Korkut gibi arkadaşlar Galatasaray için çalışmalar yapıyorlar. Hem onlara hem de Galatasaray'ın bütün derneklerine, taraftar derneklerine çağrıda bulunuyorum. Bu birlikteliği sağlamalıyız, egoları kenara bırakıp çözüm ve beraber çalışma ortamı yaratmalıyız. Cengiz yönetiminde de görev yapan arkadaşlar var onlar da burada devreye girmeli. Herkesin bu ittifakın altına girmesi lazım.

Ama bugüne kadar çok hata yaptı, üyelere hata yaptı. Örneğin üyelere köfteler dedi, bunu söyleyemezsiniz. Yaptığı o kadar çok hata var ki.. Bu hataları, artık Galatasaray'ın bünyesi kaldıramaz. Geçenlerde eski başkanlarımızdan Faruk Süren bir demecinde ‘Galatasaray'da ayarlar bozuldu' dedi. Çok haklı. Mevcut başkan, Galatasaray Kulübü'nün anayasası olan tüzüğü tanımıyor. Son 1 ay içinde kulübün B grubu hisseleri satıldı, bitti artık, nereye kadar gidecek? Galatasaray'ın bazı dinamikleri bozuldu, tüzüğe uyulmuyor, mahkemelere gidildi mahkemelerin kararları uygulanmıyor.

Dursun Özbek başkan ile bizim yönetimimizin yaptığımız projeler var ama hangisi uygulanıyor? Kemerburgaz'ı yapamıyorlar, niye para yok. Salonu niye yapamıyorsunuz, biz yapacaktık, sponsoru bulmuştuk. Şimdi neden yapamıyorlar, para yok. Üyelerimiz bu Galatasaray ittifakını mutlaka sağlamalıdır. O zaman bahsettiğimiz Galatasarayımızı ileriye taşıyabilecek, sorunlarımızı aşabilecek moral ve kuvveti bulabiliriz. Bu anlamda ayrıca yarışmakta olan bütün hocalarımıza ve oyuncularımıza başarılar dilerim.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal