Napoli'den Eljif Elmas İçin 15 Milyon Euroluk Teklif!

Fenerbahçe'de forma giyen Eljif Elmas için Napoli'nin 15 milyon euroluk teklif yapmaya hazır olduğu iddia edildi.

01.07.2019-17:52 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-17:47)

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan ayrılması beklenen futbolcularla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde bonservis bedeli karşılığında satılması beklenen en önemli futbolcular arasında yer alan Eljif Elmas için Napoli'nin ısrarı devam ediyor. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri arasında genç futbolcu için yapılacak teklifle ilgili gelişmeler yer aldı.

Eljif Elmas, Napoli'ye transfer olacak mı?

İtalyan basınından gazeteci Giovanni Scotto'nun yaptığı paylaşıma göre Napoli, Eljif Elmas için ısrarını sürdürüyor. İtalyan ekibinin, genç futbolcu için 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.



"NAPOLI, FENERBAHÇE İLE ANLAŞMAK ZORUNDA"


Scotto, sosyal medyadan paylaştığı haberde, "Napoli, Eljif için Fenerbahçe'ye 15 milyon euro ödemeye hazır. Son günlerde oyuncunun babası ve menajeriyle görüşmeler yapıldı. Oyuncu transfere sıcak bakıyor ama Fenerbahçe ile anlaşma sağlanmak zorunda." ifadelerini kullandı

Eljif Elmas kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Heerenveen altyapısında başlayan Eljif Elmas, 2015'te Rabotnicki'ye transfer oldu. 2017'de 180 bin euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan genç futbolcu, bugüne kadar Süper Lig'de 34 maça çıktı ve 4 gol attı. Sarı lacivertli kulüple 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Eljif Elmas, Makedonya Milli Takımı'nda da 11 maçta 2 gol attı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal