Napoli Cephesinden Inter Taraftarına Yaylım Ateşi!

İtalya Serie A'nın 18. Haftasında Inter’in Napoli’yi konuk ettiği karşılaşmada yaşananlar maçın önüne geçmişti.

27.12.2018-11:36 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-11:35) Napoli Cephesinden Inter Taraftarına Yaylım Ateşi!

Inter’in evinde Napoli’yi konuk ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin taraftarlarının Napoli’nin Senegalli stoperi Kalidou Koulibaly'ye ırkçı tezahüratlarda bulunması İtalya’yı karıştırdı.

Serie A'nın 18. haftasında dün Inter ile Napoli arasında oynanan müsabakada ırkçılık skandalı yaşandı. Inter taraftarları Napoli forması giyen Kalidou Koulibaly'ye ırkçı tezahüratlarda bulundu. Napoli cephesi ise mücadelenin ardından Inter taraftarlarına büyük bir gösterdi.

Maçın ardından, ırkçı tezahüratlara maruz kalan Koulibaly, "Tenimin rengiyle, Fransız, Senegalli ve bir Napolili olmaktan gurur duyuyorum.” derken, Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise, "Koulibaly genel olarak sakin bir futbolcu fakat bu karşılaşmada çok sinirlendi. Tribünlerden karşılaşma boyunca maymun sesleri yükseldi. Üç defa oyunun durmasını istedik ama üçünde de anons yapıldı. Ne zaman maçı durduracaklar? Dördüncü, beşinci anonsun ardından mı? Bir daha böyle bir şey yaşanırsa sahayı terk etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

İtalya Futbol Federasyonu'nun yaşanan olayların ardından Inter'e ağır bir ceza vermesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal