Nagelsmann Real Madrid İddiaları Hakkında İlk Kez Konuştu! Teklif Aldı Mı?

2019-2020 sezonuunda Leipzig’i çalıştıracak olan Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25.07.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-15:03) Nagelsmann Real Madrid İddiaları Hakkında İlk Kez Konuştu! Teklif Aldı Mı?

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’ın teknik direktörü Julian Nagelsmann, bir dönem adının geçtiği İspanyol devi Real Madrid’le ilgili ilk kez konuştu.

Real Madrid’de Zinedine Zidane’ın istifası sonrası İspanyol devinin yeni teknik adamının 31 yaşındaki Alman teknik adam Julian Nagelsmann olacağı iddia ediliyordu. Genç teknik direktör, hakkında çıkan Real Madrid iddialarına ilişkin ilk kez konuştu ve İspanyol ekibinden teklif aldığını doğruladı.

Başarılı çalıştırıcı, “Real Madrid’i reddettim, bunu teklifi düşünmediğim için yapmadım. Real Madrid’in teklifini kim reddedebilir? Real Madrid’den daha büyük bir takım yok ancak ailem açısından, yurtdışına taşınmak adına doğru zaman değildi.” şeklinde konuştu.

Bir gün Real Madrid’in çalıştırabileceğini belirten Nagelsmann, “Teknik direktörlük kariyerimin oldukça iyi şekilde gelişmesi durumunda, İspanya’da bir ekipte çalışmak için yeniden şansım olabilir.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal