Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe Açıklaması

Fenerbahçe'nin gelecek sezon transfer hedefleri arasında olduğu aktarılan Çaykur Rizespor'un sağ beki Mykola Morozyuk açıklamalarda bulundu.

20.06.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-15:27) Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe Açıklaması

Gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Isla'nın gidişi sonrası sağ beke bir takviye yapılması düşünülürken gündemde olan son isim Çaykur Rizespor'dan Mykola Moroziuk olmuştu. Ukraynalı futbolcu, yabancı basına transfer dedikodularına dair açıklamalar yaptı.

Ukinform'a göre Fenerbahçe ile ilgili konuşan Moroziuk, "Şimdilik bunun sadece bir söylenti olduğunu söyleyebilirim. Her şey mümkün ama şimdilik bir yorum yapamıyorum. Evet, belirli hedeflerim var. Şimdi bir şey hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Zaman gösterecek" değerlendirmesinde bulundu.

Ukraynalı futbolcunun bu açıklamaları, transfere dönük açık kapı bıraktığı şekilde belirtildi.

2019 Ocak'ta ilk kiralık şekilde Dinamo Kiev'den Rizespor’a transfer olan Morozyuk, 2019 yaz transfer sezonunda da bedelsiz şekilde Rize kulübüyle kontrat imzalamıştı. Bu sezon toplam 23 karşılaşmada sahada olan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kontratı, 2021'in yaz aylarında bitecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal