'Müthiş Bir Taraftar Desteğimiz Var'

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

30.01.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-14:29) 'Müthiş Bir Taraftar Desteğimiz Var'
TFF 1. Lig’in 20. hafta maçlarında Eskişehirspor’u konuk edecek Bursaspor’da bu karşılaşmanın antrenmanları devam ederken, teknik adam İbrahim Üzülmez sabah çalışmalardan önce açıklamalar yaptı.

İyi bir aile ortamı yarattıklarını ve camia olarak da bağlarını güçlendirmeye başladıklarını aktaran Teknik Adam Üzülmez, şampiyonluk beklentilerinin baştan beri olduğunu fakat son haftalardaki performansları yüzünden bu beklentinin yükseldiğini söyledi.

Futbolda devamlılığın sürmesinin gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Üzülmez şu sözleri dile getirdi:

“Şu ana kadar ortaya koyduğumuz futbol, inanç ile takım üzerinde özgüven fazlasıyla oluşmuş durumda. Bunu sürdürebilmek için de daha fazla gayret göstermemiz gerekiyor. Müthiş bir taraftar desteğimiz var, bugün sabahın 9 buçuğunda çocuğuyla birlikte Traore’nin imza törenini izlemeye gelen taraftarımız var. Bunlar güzel duygular, burası özel bir camia. Takımına gönülden bağlı taraftar topluluğuna sahip bir camia. Bizim de onlara cevap verebilmek için saha içerisinde yapmamız gerekenler var, bunu son 3 haftalık periyotta yapıyoruz. Oyuncularımız iyi niyetli, gayretli bir şekilde mücadele ediyor” 

“Formayı verdiğim oyuncunun, formanın değerini bilmesi gerektiğini daha önce ifade etmiştim. Formayı verdiğim oyuncunun en iyi şekilde performansını ortaya koyması gerekiyor. Hem gayretiyle, coşkusuyla, hem de yeteneğiyle. Alternatifli bir kadro oluştu. Oynayan en iyisini yapması gerektiğini biliyor, bütün oyuncularıma güveniyorum. Geldiğimiz süreden beridir onlar da bize destek çıkıyor. Saha içerisindeki mücadelenin doğru olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor ve Osmanlıspor çok önemli maçlar. Rakibe saygı duyacağız, önemseyeceğiz ama en çok da saha içerisinde kendi mücadelemizi ortaya koyarak kendimize saygı duymamız gerekiyor”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal