Mustafa Tokgöz: Ligin Sonunda Gülen Taraf Biz Olacağız

Kayserispor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, takım ile ilgili açıklamalar yaptı.

11.02.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-13:15) Mustafa Tokgöz: Ligin Sonunda Gülen Taraf Biz Olacağız

Kayserispor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, takım ile ilgili açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in 21. haftasında evinde Akdeniz ekibi Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor 'da, bu karşılaşmada sergilenen performans gelecek maçlar öncesi umut verdi.

Sarı-kırmızılı takım, ligde geride kalan 21 haftada, 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi ile 12 puan kazandı.
Son olarak ligde Fraport TAV Antalyaspor ile sahasında karşılaştığı maçta 2-2 berabere kalan Kayseri ekibi, puan cetvelinde son sırada bulunuyor.

Haftalardır düşme potasından kurtulamayan ve galibiyet hasreti 7 karşılaşmaya yükselen Kayserispor'da, Antalyaspor müsabakasında sergilenen oyun ise hem taraftarı hem de camiayı mutlu etti.

Kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, Kayserispor'un devre arası transfer döneminde kadroya kattığı oyuncularla iyi bir takım olduklarını ve mücadeleci bir oyun sergilemeye başladıklarını ifade etti.

Tokgöz, " Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında mücadele eden, savaşan bir Kayserispor vardı. Bu, bizim başından beri arzuladığımız tabloydu. İyi oyun oynamaya başladık, mücadele eden bir takım haline geldik ancak bize puanlar lazım. " ifadelerinde bulundu.

Süper Lig’de kalmak için son ana kadar savaşacaklarını söyleyen Tokgöz, şunları ifade etti:
Kimse bizim bırakıp kaçacağımızı düşünmesin. Böyle bir takım kurduktan sonra yarıştan asla vazgeçmeyiz. Takım birbirine alıştı. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Biz inanarak bu işin başına geçtik. Ligin sonunda gülen taraf biz olacağız. Buna inancımız tam.

Anadolu ekibi Kayserispor, ligde son 13 haftada puan cetvelinin üstünü ve altını yakından ilgilendiren önemli karşılaşmalar yapacak.

Zorlu periyotta iç sahada İttifak Holding Konyaspor, Göztepe, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Trabzonspor'u konuk edecek Kayseri takımı, deplasmanda ise Yukatel Denizlispor, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal