Mustafa Özer: 'Ligde Kritik Haftalara Girdik'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ligde zorlu haftalara girildiğini belirterek, Hatayspor karşısında iç sahada galip gelmek istediklerini vurguladı.

19.02.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-15:49) Mustafa Özer: 'Ligde Kritik Haftalara Girdik'
Eskişehirspor’da Teknik Adam Mustafa Özer ve ekibin genç sol beki Cemali Sertel, kritik Hatayspor karşılaşması öncesi gazetecilere açıklamalar yaptı. Menemenspor karşısında beklenen sonucu bulamadıklarını belirten vurgulayan Mustafa Özer, şöyle konuştu:

"Ancak biz önümüze bakıyoruz. Biliyorsunuz 3 maçtır 3 puana hasret bir takımla karşılaşacağız. Yeni bir hoca değişikliğine gittiler. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendirip, taraftarlarımıza iyi bir Eskişehirspor izletmeyi düşünüyoruz. Taraftarlarımızı stada bekliyorum. Onların da desteğiyle iç sahadan galibiyetle çıkmak tek arzumuz"

“Bizim çok derin bir kadromuz yok. Elimizdeki oyuncuları kullanmaya çalışıyoruz. Çünkü üst üste maçlarımız var, zorlu haftalara da girdik. Futbolcuların morali iyi. Genç oyuncularla mücadele etmek her zaman avantajdır. Bu tür maçlardan sonra hocalarım, ekibim toparlıyoruz takımı. Hem mentalite hem de fizik olarak toparlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Takımın istikrarlı isimlerinden Cemali Sertel ise Hatayspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Aslında takım olarak Menemenspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Güzel çalışmalarımız olmuştu. Maça da iyi ve motive gittik. Seri yakalamıştık ama istediğimiz sonucu alamadık. Olsun artık, nazarlık diyelim. Bu haftaya gelecek olursak, bu hafta da maç için iyi hazırlanıyoruz. Evimizde taraftarımızla beraber, onların desteğiyle maçı almak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüze bakacağız” 

Menemenspor karşısında frikikten kaydettiği muhteşem golü değerlendiren Cemali Sertel, şu sözleri söyledi:

“Ben frikik için hafta içleri çalışıyordum. Bu maça denk geldi. Arkadaşım topu bana verdi. Tabi hocamızın 'Cemali' demesiyle beraber ben topun başına geçtim ve golü attım. Güzel bir goldü. İnşallah bu frikiklerin devamı da gelecek. İkinci devreye çok iyi bir başlangıç yaptık ve seri yakaladık. Hatay maçıyla beraber bir seri daha yakalayıp, iyice yukarılara çıkmak istiyoruz”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal