Mustafa Kapı Galatasaray'a Veda Etti! Lille Yolcusu

Lille'e transfer olması beklenen Galatasaray'ın genç yeteneği Mustafa Kapı, veda mesajı paylaştı.

11.09.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-16:15) Mustafa Kapı Galatasaray'a Veda Etti! Lille Yolcusu

Galatasaray'ın altyapıdan çıkardığı genç yetenek Mustafa Kapı, sarı - kırmızılı takıma veda mesajı paylaştı. Fransız temsilcisi Lille'in istediği genç futbolcu Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu cümleleri kullandı: "Bugünlere gelmemde üzerimde hakkı ve emeği olan başta Fatih Terim olmak üzere tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Galatasaray'da ve Milli Takımlarda görev yapan tüm profesyonellere sonsuz teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin."

LİLLE YİNE YETENEK AVINA BAŞLADI

Diğer taraftan Fransız ekibi Lille, Türk oyuncuların takibine devam ediyor. Takımında 3 Türk futbolcu bulunduran, son olarak da genç milli Mustafa Kapı'yı kadrosuna katan Lille'in sportif direktörü Luis Campos, gözünü tekrardan Türkiye'ye döndürdü. Campos gelecek sezonda ülkemizden 4 futbolcuyu izleyecek ve oyuncuların sergileyeceği performansa göre transferler sonlanacak.

MUSTAFA KAPI YARIN FRANSA'YA UÇUYOR

Bu arada, Galatasaray'la kontratı biten ve Lille Kulübü ile anlaşma sağlayan Mustafa Kapı da imza için yarın Fransa'ya gidecek. 2002 doğumlu genç orta saha, resmi işlemlerin sonrasında yeni kulübüne dahil olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal