Mustafa Denizli Traktör Sazi İçin İran'a Gitti

İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile anlaşmaya varan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, yeni takımıyla çalışmalara başlamak üzere İran'a ulaştı.

19.06.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-10:42) Mustafa Denizli Traktör Sazi İçin İran'a Gitti

En son Süper Lig'de Kasımpaşa'yı çalıştıran Teknik Direktör Mustafa Denizli, geçen günlerde İran ekibi Traktör Sazi ile sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, bugün de İstanbul Havalimanı'ndan Urmiye şehrine ulaştı.

Uçuş öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Denizli, "Daha önce Tahran'daydım, şimdi Tebriz'de olacağım. Türklerin destek verdiği takımla birlikte olacağız. İnşallah beklentileri karşılarız. Gidince kısa bir çalışma yapacağız, kamp ve kadro ile ilgili. Aşağı yukarı 40 gün sonra da lig maçları başlıyor. Benim için önemli olan hem takımın başarılı olması hem de iki ülke arasındaki yakın ilişkilere katkıda bulunabilmek" ifadelerini kullandı.

SADECE 1 YABANCI TRANSFER HAKKI VAR
 
İran'da yürürlükte olan kurallar gereğince sadece 3 yabancı futbolcu transferi hakkının olduğunu ve mevcut durumda da 2 tane yabancının zaten takımın kadrosunda yer aldığını anlatan Mustafa Denizli, son transfer hakkını bir Türk futbolcudan yana kullanıp kullanamayacağına karar vermediğini kaydetti.

Denizli, Traktör Sazi yöneticilerinin 3 yıllık bir kontrat önerdiğini ancak kendisinin 1 yıllık sözleşme imzalamanın daha uygun olacağını belirterek bu şekilde anlaşma sağladıklarını ifade etti.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal