Mustafa Denizli, Gökhan Töre ve Sinan Gümüş İddialarına Açıklık Getirdi!

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 29 puan ve averajla 4. sırada tamamlayan Kasımpaşa’da teknik direktör Mustafa Denizli, Beşiktaşlı Gökhan Töre ve Galatasaraylı Sinan Gümüş’ün transfer edileceği yönündeki haberlere nokta koydu.

08.01.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-16:25) Mustafa Denizli, Gökhan Töre ve Sinan Gümüş İddialarına Açıklık Getirdi!

Kasımpaşa’nın deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli, ara transferde Gökhan Töre ve Sinan Gümüş’ü renklerine bağlamak istediklerine dair çıkan haberleri yalanladı. 69 yaşındaki çalıştırıcı,"Ne Sinan Gümüş ne de Gökhan Töre’ye ilişkin bir transfer talebim olmadı." ifadesini kullandı.

Deneyimli teknik adam, ara transfer dönemini de değerlendirirken, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta transferlerimizi sonlandıracağız. Bitti gibi bir şey. Yalnızca mümkün olursa bizim 18 yaş grubuna yurt dışından takviye yapmak istiyoruz. Renklerimize bağlamaya yakınız. Kasımpaşa’ya dair transfer haberleri tamamen konuşmalardan ve varsayımlardan ibarettir. Bahsettiğim iki değerli futbolcu Gökhan Töre ve Sinan Gümüş şu an talebimin olmadığı isimler. Zaten o mevkilerde fazlalık söz konusu. Kontenjanımız dolu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal