Mustafa Denizli: 3 Puanla Başladığımız İçin Mutluyuz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının başında çıktığı ilk karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduğunu belirtti.

06.10.2018-10:01 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-09:59) Mustafa Denizli: 3 Puanla Başladığımız İçin Mutluyuz

Hafta başında Kasımpaşa’nın yeni teknik direktörü olan Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Göztepe ile oynanan ve 3-1 kazanılan mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, takımı açısından çok önemli bir 3 puan olduğunu vurgularken, “Hem benim hem de takımım adına süresi kısıtlı olan ve önemli bir Göztepe maçı. Son 3 karşılaşmasını kaybedenle kazanan arasındaki karşılaşma. Tribündeki taraftarlara keyif verdiğimizi düşünüyorum. Hazırlanış bakımından güzel gollerin atıldığı bir müsabakaydı. Karşılaşma iki takım için de dönebilecek durumlara geldi. Ancak 2-0’dan sonra farklı bir sonuç alabilirdik. 2-1’den sonra biraz problem yaşadık. Puan da kaybedebilirdik. Pozisyon açısından baktığımızda net pozisyonlara girdik. 2-0’ın ardından yakaladığınız pozisyonları değerlendiremezseniz problem yaşarsınız ve biz de yaşadık. Kısa zaman çok fazla dokunuş yapacağımız bir kadro yoktu fakat birkaç değişiklik istedik. Psikolojisi bozuk bir takımı mental olarak müsabakaya hazırladık ve saha içerisinde oyuncuları kullanabileceğimiz en iyi yerlerde oynattık. Hücumda yaptığımız çalışmalar da doğru netice verdi.” ifadelerini kullandı.

Denizli, ilk müsabakasında galip ayrıldıkları için ayrıca mutlu olduğunu belirterek, “Şu anda iyi bir puana geldik. Bu haftanın ardından puanları yükseltmek istiyoruz. Şimdi milli maç arası var. Bazen bu ara kulüplere yarar bazen yaramaz. 6 oyuncumuz mili takıma gidiyor. Dönüşleri önemli. Sonuçta güzel bir yola girmek istiyoruz. Bu akşam onun esintilerini rahatça gördük. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Göztepe karşılaşmaya her şeyiyle asıldı. Son maçları siyahla beyaz gibi geçen iki ekibin karşı karşıya geldiği maçtı. İlk karşılaşmada 3 puanla başladığımız için mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal