Mustafa Cengiz'den Flaş Açıklamalar! Beşiktaş Ve Fenerbahçe Bizim Düşmanımız...

Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

03.02.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-17:09) Mustafa Cengiz'den Flaş Açıklamalar! Beşiktaş Ve Fenerbahçe Bizim Düşmanımız...

Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Cengiz’in o açıklamalar:

147 milyon Euro zarar etmiş bir takıma nasıl lisans verirsiniz diye dava açıldı. 5 Aralık 2019 tarihine kadar kulüpler mali durumunu FFP uygulaması için verdi. 31 Aralık'ta da TFF açıkladı, herkesin limiti bu dedi. Ama 31 Aralık'tan sonra bir kulübümüz çıkıyor, 8 Ocak tarihinde tekrar başvuruyor ve limitlerimi arttır, diyor.

Yaklaşık artı 33 milyon TL limiti arttırılıyor. Yüzde 30 aşım payıyla birlikte 49 milyon TL, o kulübe müthiş bir rahatlama getiriliyor. 49 milyon TL ile puan silme, transfer yasağı, kadro kısıtlaması ve para cezasından sadece ihtar cezasına kalınıyor. TFF'ye soruyorum... Bunu nasıl yaptınız?

Bir kulübümüz başvurdu ve onun talebi reddedildi. Siz nasıl olurda 100 metrelik yarışı 110 metreye çıkardınız? Başkalarına da yaptınız mı, bilmiyoruz...

TFF, kimin ne limiti var açıklayacak. Sonra kim sızdırdı, ne sızdırdı. Ben anlamıyorum bunu. Lafla şeffaflık, dürüstlük olmaz. Sizin bunu kanıtlamanız gerek. TFF, benim sorularıma cevap vermek zorunda. Haklıysa saygıda kusur etmeyiz. Bize göre kesinlikle haksız. üzde 5 aşım sınırında kalarak ihtar cezasına kalındı. Biz Galatasaray olarak, kesinlikle cezamızı çekerdik. Cürüm cezaya tabiidir. Cürümünüz cezasız kalırsa, asıl o zaman suç legal hale gelir.

Ne Fenerbahçe ne Beşiktaş bizim düşmanımız... Aynı platformda eşit koşullarda mücadele etmeyi istediğimiz rakiplerimiz. Benim yaptığım bütün sert konuşmalara bakın, asla durup dururken ettiğim tek kelime yoktur. Siz cam kulede otururken, etrafa taş atmayın; size de taş atarlar, kuleniz yıkılır. Biz yarattığımız her gelirde devlete kazandırdık.

Galatasaray, bulunduğu yere bereket getirir. Biz iki yılda 308 milyon TL vergi ödedik. 217 milyon TL de ayrıca taksitlendirdik. Diğerleri de açıklasın... ir kulübümüzün sayın başkanı sen 10 bin Euro vermişsin, diyor. Biz öyle değil diyoruz. Eğer siz vergi kaçıracaksanız, giderden kaçırmazsınız.

Giderinizi çok gösterip gelirinizi az göstererek vergi kaçırırsınız. TFF'nin bir kararı var. Sadece Türkiye'de lisans almış menajerlere ödenenler kabul ediliyor. Kişisel bazda TFF'de çok değerli insanlar var. Lisanslamadaki verilen kural dışı uygulamalar, maalesef kanaatimizi olumsuz tutuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal