Mustafa Cengiz'den Dursun Özbek'e Sert Sözler!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Doğa Sigorta ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreni sonrası gündeme dair basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

26.09.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 26.09.2019-10:55)

Eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kulübe koyduğu haciz ve icralar hakkında konuşan Mustafa Cengiz,

"Dursun beyle benim kişisel bir davam yok. Ben burada olmasam bile bu konular sürecek. Konu Galatasaray Spor Kulübü ile Dursun Özbek'in sahibi olduğu şirket arasında. Kahvaltı önerisi oldu ve bu görüşmeyi iyi niyetli olarak görüyorum ama benim Galatasaray'a haciz ve icra getiren birisiyle o kişi bizim eski başkanımız olsa dahi kenetlenme durumum olamaz."

"KENETLENMEYİ YANLIŞ ANLAMIŞLAR.."

"Kenetlenmeyi yanlış anlamışlar. Ben icra ve haciz getirenle kenetlenemem. Kenetlenmeden anlaşılan bu ise ben orada yokum. Hisse senetleri rehni, emlak konut temliki ve senetler ile ilgili haciz ve icraların durdurulmasını rica ediyorum. Galatasaray camiası adına bunların kaldırılması hayati önem taşıyor. Haciz, fiili hale getirilmek isteniyor. Galatasaray asırlık bir çınar, tüm başkanlarımıza saygılar sunuyorum ama lütfen şunu bilsinler Galatasaray bütün engelleri aşar, zaten biz şu an bu mücadeleyi veriyoruz. Bütün camia emin olsun biz dik duruşumuzu asla bozmayacağız" diye konuştu."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal