Mustafa Cengiz'den Dernek Açılışı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Süper Lig'in 23. hafta maçında 23 Şubat Pazar akşamı dış sahada Fenerbahçe ile gerçekleştirecekleri derbi karşılaşmasını kazanarak galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini aktardı.

19.02.2020-09:05 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-09:00) Mustafa Cengiz'den Dernek Açılışı!
Ali Sami Yen 1905 Derneğinin (ASY 1905) Beşiktaş'taki Maçka Residences'te yapılan açılış törenine katılım gösteren Cengiz, muhabirlere açıklamalar yaptı.

Dernek açılışıyla alakalı açıklama yapan Galatasaray Başkanı, "Aynı renge gönül veren insanların bir araya gelip oluşturduğu sinerjinin peşindeyiz. Bir armanın peşinde aynı duygular için bu kuruluşu paylaşıyoruz. Ali Sami Yen 1905 Derneği'mizin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah değerli arkadaşlarımız Galatasaray'ın dünyanın tepesine olan şampiyonluk yürüyüşüne her zaman destek olacaktır. Bu desteğin sadece manevi değil maddi boyutta da olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Mustafa Cengiz, Süper Lig'de son 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, Fenerbahçe derbisine yönelik "Yedi takım da şampiyonluk potasında. Kazanmaya alışkın bir takımız. Bunun sürmesini diliyoruz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal