Mustafa Cengiz'den Beşiktaş'a Tepki! 'Algı Yapıyorlar'

Beşiktaş'ın dün yaptığı açıklamalara tepki gösteren Mustafa Cengiz Beşiktaş kulübünün algı yaptığını söyledi.

14.03.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-17:43) Mustafa Cengiz'den Beşiktaş'a Tepki! 'Algı Yapıyorlar'
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle;

"Türk spor kamuoyuna ve rakibimiz olan tüm camialara son 24 saattir yaratılan algı operasyonlarını kısaca anlatmak istiyorum.

"TFF Başkanı maçların seyircili oynanacağını söyledi. Biz de maçlar devletimizin talebi üzerinde 'Seyircili oynanacak ve hijyenik açıdan her önlemi alacağız' dedik. Akşam devletimiz farklı bir karar aldı, maçların seyircisiz oynanması kararını verdi."

"Biz çarşamba günü bir toplantı yaptık. Üst mercilerden bize maçların seyircili oynanacağı bilgisi geldi. Biz de o gün gerekli tüm hijyen önlemlerinin alınacağını söyledik. Akşam da devlet seyircisiz kararı verdi. Biz devletin verdiği karara uymak zorundayız. Şu anda her zemin, her saha ve her şartta, Galatasaray mücadelesine devam edecektir. Sanki seyircisiz oynadığımızda, Galatasaray'dan 3 puan alabilir miyiz şeklinde hesaplar yapıldığını hissettim, bu hiç hoş bir şey değil. Biz eşit şartlarda oynamak isteriz."

"Devletimizin her kararına riayet edeceğiz"

"Sporcu, görevli ve medya mensuplarını sağlığı açısından maçın ertelenmesini istedik. Kötü niyetlilere bir şey anlatamazsın. Devletimizin vereceği her türlü karara titizlikle riayet edeceğiz ama görüşümüzü de bildiririz."

"Bizim hiçbir rakibimize en ufak saygısızlığımız olamaz. Onlar olmazsa Galatasaray olmaz. Yönetici arkadaşlarımız da lütfen taraftarları kışkırtacak söylemlerden uzak dursun. Biz bütün rakiplerimizi seviyoruz, onları sevenleri de seviyoruz."

"Herkes sanırım fikstüre bakıyor, kim ne avantajı içinde ona bakılıyor. Erteleme isteğimize çok sert tepki verildi. Biz elinden silahı düşen rakibimizin silahını almak istemiyoruz, eşit şartlarda olmak istiyoruz."

"Bursaspor ve birçok kulüp başkanı ertelemeden yana ama sesini çıkaran biz olduk. Sanki biz rakipten çekiniyoruz, maç yapmak istemiyoruz gibi algı yaratıldı. Böyle bir şey yok."

"Bilim insanlarının yönergelerine uyalım. Herkesin hesabı var ama yukarıdakinin de her zaman bir hesabı vardır."

"Virüs belirtisi yok"

"Bir sporcumuz ateşlendi, virüs belirtisi yok ama kontrol altında. Basketbol oyuncularımız tabii ki endişelendi. Bugün oynadığımız rakibimiz Ukrayna'dan geldi, karantina yok."

"Beşiktaş'ın açıklamalarına girersek..."

"Beşiktaş'ın açıklamasına girersek 43'ten gireriz. Rizespor'dan çıkarız. Gençlerbirliği'ne gireriz. Süper Kupa neden oynanmadı diye sorarım. Bunlara girme taraftarı değilim. Camialar birbirine düşmesin birbirimizi sayalım sevelim"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal