Mustafa Cengiz: 'Stoperle Anlaştık, Hanımı Gelmedi'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezon arasında gerçekleşmeyen defans transferiyle alakalı açıklama yaptı.

03.02.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-17:48) Mustafa Cengiz: 'Stoperle Anlaştık, Hanımı Gelmedi'
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beIN Sports 1'de naklen yayınlanan özel programda Güntekin Onay'ın defans transferiyle alakalı sorusuna cevap verdi.

Mustafa Cengiz, "Bazı özel durumlar var, onları hocamızla hallediyoruz. Bu tartışmalar ne için? Galatasaray için. Bazı görüşlerimiz ayrı olabilir ama bizim ortak paydamız Galatasaray. Bazen eğrisi, doğrusuna denk gelmiyor, futbolcu sizin istediğiniz verimi sağlayamıyor." diye cevap verdi.

Defans transferiyle alakalı süreci anlatan Galatasaray Başkanı, "2 Ocak'ta bir stoper ile anlaşma yaptık, kulübüyle de anlaştık ama futbolcunun hanımı bu transferi istemedi. Biz ne yapalım şimdi? Stoper transferi için çok uğraştılar ama teknik kadromuz Donk ve Ahmet Çalık'tan daha iyi bir futbolcunun gelmesi gerekti. Donk ve Ahmet Çalık'ın üstünde bir futbolcuyu FFP mali kriterleri içerisinde bulamadık." sözlerini kullandı.

"5-6 oyuncu geldi, gitti ama olmadı, takımın seviyesini yükseltecek şekilde birini bulamadık." diyen Mustafa Cengiz, "Oturup bunun tartışmasını yapmadık. Hocamız da aynı fikirde, genç futbolcuları çıkartmak istiyoruz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal