Mustafa Cengiz: 'Play-Off Haksızlık Olur'

Kulüpler Birliği Başkan Mehmet Sepil’in seçenekler içinde gördüğü Play-Off sistemine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz tepki gösterdi, “İlk 8’den başlarsan 9.’ya ilk 4’ten başlarsan 5.’ye haksızlık olur. Kimkarar verecek” dedi.

21.03.2020-08:36 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-08:33) Mustafa Cengiz: 'Play-Off Haksızlık Olur'

Coronavirüs sebebiyle ara verilen liglerin bundan sonraki takvimini hazırlamak için dün Kulüpler Birliği telekonferans sistemiyle görüştü. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, toplantı sona erdiğinde yayıncı kuruluşa konuşma yapan ve Play-Off’u da seçenekler arasında gören Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’e cevap verdi. Play-Off’un takımlara haksızlık olacağını vurgulayan Cengiz, “İlk 8’den başlarsan 9’uncuya, ilk 4’ten başlarsan 5’e, ilk 10’dan başlarsan 11’inci takıma haksızlık olur. Yoksa 18’de 4 maçlık bir şey mi yapacaksınız. Bunun formatı yok. Kim buna karar verecek?” şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılıların bir numarası, 3 saat devam eden Play- Off’un görüşülmediğini, Sepil’in kendi fikri olabileceğini de belirtti.

'DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ'

Liglerin bir önce başlaması dileğinde bulunan Mustafa Cengiz konuşmasını şöle sürdürdü: "Kulüplerimiz olarak devletimizin yanındayız. Sağlık Bakanlığımızın, hükümetimizin aldığı bütün kararlara uyacağız. TFF ve Spor Bakanlığıyla birlikte bu süreci yürüteceğiz." şeklinde ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal