Mustafa Cengiz: 'Çok Büyük Dedikodular Kulağımıza Geliyor'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kasımpaşa'nın Fatih Öztürk ve Mame Thiam'ı bonservissiz verdik açıklamaları üzerine konuştu.

18.08.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-16:04) Mustafa Cengiz: 'Çok Büyük Dedikodular Kulağımıza Geliyor'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

'CAMİALARA LAF ETTİRMEM'

Kasımpaşa'nın Mame Thiam'ı da Fatih Öztürk gibi futbolcuları bedelsiz verdiklerini açıklaması üzerine Cengiz,'Kasımpaşa'nın bu tavrını bilseydik, Kasımpaşa'ya bir bedel öderdik. Zikrettiğiniz takım, bizim en değerli rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe camiasına saygı duyan bir insanım, hepsi arkadaşımız, kardeşimiz, halamız, dayımız. Camialara laf ettirmem. Camialar hata yapmaz.' ifadelerini kullandı.

'KİMSEYİ HEDEF ALMADIM'

Dün söylediği 'Paraları bastılar Leyla'ya' cümlesi gündem olan Mustafa Cengiz, açıklamalarında kimseyi hedef almadığını belirterek, 'Dün yaptığım konuşmalarda da kimseyi hedeflemedim. Fenerbahçemiz, Trabzonsporumuz, Eskişehirsporumuz, Bursasporumuz, Ankaragücümüz çok güçlü olsun, çıta yükselsin. Sahada mertçe, delikanlıca mücadele olsun. Geçen seneki hakem hataları olmasın. İnsanlar sadece kendi canı yanınca bağırmasın.' şeklinde konuştu.

HERKES DETAYLARI PAYLAŞTI

Mustafa Cengiz değerlendirmesine şu şekilde devam etti:

'Fatih Öztürk için tüm detayları açıkladık, benim de diğer camialardan aynılarını beklemem hata mı? Spor yorumcularına diyoruz ki, sorun, kaça almışlar? Sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor değil, diğerleri için de diyoruz. Bunda bozulacak ne var?

Biz hata yaptıysak bizi uyarın. Ben bu transfere bir şey demiyorum. Bir kere başlarsa yanlışlar zincir gibi gider. Transferde hile yaptılar demiyorum ama çok büyük dedikodular kulağımıza geliyor. Bunlara tenezzül ettiklerine inanmıyorum, inanmak da istemiyorum.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal