Mustafa Cengiz: "Ali Koç Federasyon Başkanı Olsun"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Ali Koç'un bugün düzenlediği basın açıklamasına cevap olarak, "Ali Koç federasyon başkanı olsun. Yardımcıları da MHK başkanı olsun, hiç sorun yok." ifadelerini kullandı.

14.02.2019-20:43 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-20:34) Mustafa Cengiz: "Ali Koç Federasyon Başkanı Olsun"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor canlı yayınına konuk olarak açıklamalarda bulundu.

"ALİ KOÇ TFF BAŞKANI OLSUN"

Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısına gönderme yapan Mustafa Cengiz, "Rakip takımların başkanları federasyon başkanı olsun isterim. En ateşli rakip taraftar, başkan TFF Başkanı olsun. Oyunu kuralları ile oynayacaksak hiç sorun yok. Ali Koç federasyon başkanı olsun. Yardımcıları da MHK başkanı olsun, hiç sorun yok. Ben Yusuf Namoğlu'nu tanırım ama bir kez aramadım, ceza aldığımda bile aramadım." dedi.

"HİLEYLE HURDAYLA İŞ YAPMAYALIM"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Sevgili hocamız hakemler de hata yapabilir derken ironi yaptı. Bunu kurnazlık denmez. Çok ince bir ironi yaptı sevgili hocamız. Bir kişi haklı olarak bağırıyorsa onu dinlemek, empati yapmak gerek. Rakipler haklıysa biz onları dinleriz. Ben bütün takımlara samimiyet diliyorum. Adil bir yarış diliyorum. Kim şampiyon olursa onu da alkışlarım söyleyeyim. Bugün ben şampiyon olurum, yarın sen olursun. Ama hileyle, hurdayla iş çevirmeyelim." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal