Müslüm Özmen: 'Okan Kocuk Vakit Geçirmek için Yaptı'

Galatasaray, sahasında Gaziantep FK ile 3- 3 berabere kaldı. Maçın sonrasında Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen açıklamalar yaptı.

22.06.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-13:47) Müslüm Özmen: 'Okan Kocuk Vakit Geçirmek için Yaptı'

Süper Ligin 28. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK ile 3- 3 berabere kaldı. Maçın sonrasında Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen açıklamalar yaptı.

Özmen, "Biz takımımıza güvendiğimizi her zaman söyleyerek geldik. Galatasaray'ın stresli olacağını biliyorduk zaten. Takımda skoru koruma bilinçaltı oluştu tabii ki ama toparladık. Çok keyifli de bir maç oldu. Galibiyeti kaçırdık diyebilirim. Bazı oyuncularımız ise beklentilerin altındaydı. Türkiye'de iyi hakemlerimiz var. Avrupa'da da hakem hataları görüyoruz, bunlar doğal. Biz sadece hakemlerin gördüğünü çalmalarını istiyoruz. Lehimize veya aleyhimize de olabilir. Suçlayarak söylemek istemiyorum ama gördüklerini çalarlarsa arkalarındayız. Görüp de çalmadığı pozisyonlar vardı" ifadelerini kullandı.

'KALECİ OKAN'IN VAKİT GEÇİRMEK İÇİN ONU YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Müslüm Özmen, Kayode'nin golünde ikili mücadele olduğunu söyleyerek, "Burada VAR devreye giriyor ve hakem de izliyor. Bu gibi şeylerde geri dönüşler sıkıntılı oluyor. Özellikle Gençlerbirliği maçında sıkıntılarımız oldu. Bir sonraki sezon da VAR'ın daha iyi kullanılacağını bunun gelişeceğini düşünüyorum. Kalecinin oyunda vakit geçirmesi konusunda ise Galatasaray teknik heyeti de hakem de etkisiz kaldı. Orada kaleci Okan'ın vakit geçirmek için onu yaptığını düşünüyorum. Çünkü hakemin gözü kalecinin üzerinde. Bir türlü başlatmayınca ve bariz görünce de çaldı. Böyle bir kural var mı? Eğer böyle bir kural varsa daha önce kimseye çalınmadı demek de bence doğru değil. Hakem gördü, geçerli de bir kural ise eğer çalmasında bir engel yok ki. Bu bizim aleyhimize de olabilirdi” dedi.

"Biz sonuna kadar hak ettik" şeklinde belirten Müslüm Özmen, "Takımımızı kutluyoruz. Bundan sonraki maçlarda da bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Türk futboluna damga vuracak bir takım kurmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal