Muslera’dan Türkiye’ye EURO 2024 Desteği!

Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Fernando Muslera, Türkiye’nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığına destek verdi.

06.07.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-17:24)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Fernando Muslera, "Umarım EURO 2024 Türkiye'de gerçekleşir." ifadesine yer verildi.

Türkiye'nin hayatında özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan başarılı file bekçisi, Türkiye’deki stadyumların ve şehirlerin güzelliğinin dışında futbolseverlerin tutkusunun altını çizen Muslera, "Türkiye EURO 2024'e hazır. Burada çok güzel statlar ve yaşama elverişli kentler mevcut. Her kentin kendine ait bir yanı var ve her biri Türkiye'yi daha güzel ve olumlu hale getiriyor. İnsanlar çok tutkulu ve içten. Bence Türkiye organizasyon için çok büyük bir aday. Umarım EURO 2024 burada gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

Futbol hayatını noktaladıktan sonra Türkiye'de hayatını sürdürmek istediğini söyleyen Uruguaylı eldiven, şunları söyledi:

"Bebeğim burada doğdu. Bundan dolayı Türkiye'den bir parça zaten her zaman kalbimde olacak. Türkiye'de yaşamak çok güzel. Futbol hayatımı bitirdikten sonra bile olabildiğince uzun süre burada kalmak isterim." 

Tecrübeli kaleci, Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Çeyrek finalde Muslera'lı Uruguay Fransa karşısında yarı final bileti arayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal