Muslera İlk Kez Konuştu! 'Gerçekten Onur Verici'

Çaykur Rizespor karşılaşmasına sakatlanan ve bugün ameliyat olan Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, desteklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirtti.

17.06.2020-09:04 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-08:59) Muslera İlk Kez Konuştu! 'Gerçekten Onur Verici'

Galatasaray’ın Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sakatlanan Uruguaylı deneyimli eldiven Fernando Muslera, kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Şahsi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muslera, "Bu zor zamanda bana gösterdiğiniz sevgi için herkese teşekkür ederim. Birçok insandan mesaj almak gerçekten onur verici. Bunlar ameliyatın zorluğunun üstesinden gelmemi ve doğum günümden keyif almamı sağladı. Eşim Patricia Callero'ya, çocuklarıma, aileme, arkadaşlarıma, gazetecilere, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma, özür dileyerek unuttuğum kişilere teşekkür ederim. Doktorumuz Yener İnce ve hastane ekibine yaptıkları harika iş için ayrı bir paragraf açıyorum. Galatasaray’a, Başkanımız Mustafa Cengiz’e, Abdurrahim Albayrak’a, Fatih Terim’e ve Mert Çetin’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal