Muslera, Ezeli Rakiplerinin Kendisini Neden Sevdiğini Anlattı!

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, verdiği bir röportajda sorulan soruları yanıtladı. Ayak kalitesinin neye bağlı olduğunu ve Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük ezeli rakiplerin nasıl saygısı kazandığını anlattı.

09.04.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-17:08) Muslera, Ezeli Rakiplerinin Kendisini Neden Sevdiğini Anlattı!
Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, verdiği bir röportajda sorulan soruları yanıtladı. Ayak kalitesinin neye bağlı olduğunu ve büyük ezeli rakiplerin nasıl saygısı kazandığını anlattı.

İşte Muslera'nın konuşmaları:

"Günümüzdeki bir çok kalecinin ayak kalitesi üst düzey, siz de bunların içerisindesiniz. Siz bunu nasıl geliştirdiniz?"

"Teşekkürler. Bir kalecinin teknik anlamda iyi olması çok önemli artık. Ayaklarına hakim olması gerekiyor. Bunu yapabilmenin ve geliştirmenin en iyi yolu, antrenmanlar. Uzun yıllardır ben zaten bunu yapıyor ve buna çalışıyorum. Şu anda olan antrenmanlarımızda da buna çok odaklanıyoruz çünkü basit bir pas olarak görmeyin bu işi. Buna her antrenmanda, hocalarınızla birlikte, teknik çalışarak iyi yerlere gelebilirsiniz."

'SAYGI, OLMAZSA OLMAZLARDAN'

"Fenerbahçe, Beşiktaş gibi diğer büyük takımların da sizi sevmesini ne yaparak sağladınız?"

"Bence olmazsa olmaz; en önemli şey saygı. Bu benim hayatımdaki en önemli kurallarımdan biri. Kiminle oynarsanız oynayın, mutlaka saygılı olmanız lazım. Ben, Fenerbahçe’ye karşı oynarken tabii ki hırslanıyorum. Olabilirse 100-0 bile yenmek isterim veya Beşiktaş’ı 200-0 yenmek isterim. Önemli olan saygı duymak. Orda da bu işi yapan arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız var. Onlar da futbolcu. Onlar da kendi takımlarına ve kendi armalarına hizmet ediyorlar. Bu saygıyı göstermek bence çok önemli. Bence benim rakiplerime ne kadar saygılı olduğumu onlar da hissediyorlar. Bence sizin de olmazsa olmazınız bu olsun. Kiminle oynarsanız oynayın tabii ki bu arma için mücadele edin ama herkese maksimum saygı gösterin."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal