Muslera Döndüğünde Fatih Gidiyor!

Muslera'nın sakatlığı devam ederken ve Okan Kocuk'un koronavirüse yakalanmasıyla birlike Galatasaray kalesini tekrar devralan Fatih Öztürk, Kayseri maçındaki performasıyla yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

25.11.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-10:35) Muslera Döndüğünde Fatih Gidiyor!

Galatasaray'ın as kalecisi Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından kaleyi Okan Kocuk devralmıştı. Ancak Okan'ın performansı teknik heyeti mutlu etmedi. Bu gelişmenin ardından yeni sezon için Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk, sarı kırmızılı takımın kadrosuna dahil edildi.

Fatih'in yediği goller sebebiyle Okan formayı geri almıştı. Okan Kocuk'un koronavirüs testinin pozitif olması Fatih'e yeniden şans tanınmasına imkan vermişti. Tecrübeli file bekçisi uzaktan yediği gollerle eleştirilerin hedefi olmaya devam etti.

Galatasaray kalesinde yaşanan kriz çözülemez bir hal alıyor. Bu sezon beşinci defa ceza sahası dışından gol yiyen tecrübeli file bekçisinin, Okan'ın yeni testinin sorunsuz çıkması halinde tekrar kulübeye çekilmesi bekleniyor. Ara transferde veya sezon sonunda da Fatih Öztürk'le yolların ayrılacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılı forma ile bu sezon çıktığı 9 maçta 8 gol yiyen Fatih Öztürk, teknik heyetin beklentilerini karşılayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal