Muriqi'nin Yerine İsrailli Gol Makinesi: Eran Zahavi!

Vedat Muriqi'yi Lazio'ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, Çin Ligi'nde forma giyen 'Gol makinesi' Eran Zahavi'yle ciddi bir şekilde ilgileniyor.

26.08.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-12:28) Muriqi'nin Yerine İsrailli Gol Makinesi: Eran Zahavi!

Vedat Muriqi'yi Lazio'ya göndermesine kesin gözüyle bakılan ve Enner Valencia ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de, yeni bir isim daha gündeme geldi. Çin Ligi'nde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve takımından ayrılmak isteyen Eran Zahavi'nin, Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. Hatta yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından imzayı atması bekleniyor.

ÇOK DAHA AZ KAZANACAK

İspanyol basını, Eran Zahavi'nin Fenerbahçe'ye önerildiğini iddia etti. Haberlere göre, Çin Hükumeti Eran Zahavi'nin ülkesi İsrail'in oynayacağı maça gitmesine koronavirüs nedeniyle izin vermedi. Zahavi de bu durum sonrasında sözleşmesinin bitmesine 4 ay kala takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Bu gelişmeler sonrasında oyuncunun menajeri, Eran Zahavi'yi Fenerbahçe'ye önerdi. Haberin detayında İsrailli oyuncunun, Çin'de kazandığı paranın çok daha azını Fenerbahçe'de kazanacağını ve senelik 3 milyon euro ücret alabileceği yazıldı.

İSTATİSTİKLERİ İNANILMAZ

Çin'de forma giydiği 4 sezonda toplam 102 maçta forma giyen 33 yaşındaki golcü futbolcu, 91 gol ve 24 asistlik performansıyla ligin en dikkat çeken oyuncularından biri oldu. Gol vuruşlarındaki başarısı ve tekniğiyle dikkat çeken İsrailli oyuncunun Guangzhou R&F'yle olan sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal