'Muriqi'den Gelecek Parayı Bekliyoruz'

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçeli oyuncu Vedat Muriqi'nin Lazio’ya transfer olması halinde alacakları yüzde 15'lik payın karşılığında oyuncu takası düşüncesi içinde olmadıklarını belirtti.

26.08.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-13:20) 'Muriqi'den Gelecek Parayı Bekliyoruz'

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi için gün sayıyor. Buradan gelecek bonservis bedelini diğer transferlerde kullanmak isteyen sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor'a verilecek kısmı ise oyuncu vererek karşılamak istiyor. Bu doğrultuda Frey ve Murat Sağlam'ı Rizespor yönetimine ileten Kanarya, ret cevabı aldı.   

'OYUNCU TAKASINI DÜŞÜNMÜYORUZ!'

Çaykur Rizespor'da Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçeli oyuncu Vedat Muriç'in Lazio’ya transfer olması halinde alacakları yüzde 15'lik payın karşılığında oyuncu takası düşüncesi içinde olmadıklarını belirtti. Bakır, “Rizespor istediği her oyuncuyu parayla alabilir. Vedat Muriç ile ilgili yüzde 15'lik payımız var. Bu pay ile ilgili alacağımız paraya bakıyoruz. Oyuncu takası gibi düşünce içerisinde değiliz. Taraftarımız bu konuda Rizespor'un haklarını savunacağımızdan şüphe duymasın” diye konuştu.

'NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ'

Resmi olarak 6 transferi kamuoyu ile paylaştıklarını ifade eden Bakır, bir çok futbolcu ile de temas halinde olduklarını dile getirerek, “Resmi olarak açıklamış olduğumuz oyuncu sayısı Abdullah Durak ile beraber 6 oldu. Birçok oyuncu ile temas halindeyiz. Kaliteli oyuncuları kadromuza katmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar yapılan transferlerle ilgili taraftarımızın mutlu olmadığının farkındayız. İnşallah daha nokta transferler ile kadromuzu şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal