Muriqi: "Tottenham'ın Listesinde Olmak Harika"

Sene başında Fenerbahçe'ye transfer olan ve ilk devrede sergilediği performansla dev kulüplerin ilgisini çeken Vedat Muriç, menajerine gelen transfer tekliflerini bekletmesini söyledi.

06.01.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-12:16) Muriqi: "Tottenham'ın Listesinde Olmak Harika"

Sezon başlangıcında Fenerbahçe'ye transfer olan ve olağanüstü performansıyla çoğu büyük takımın dikkatini çeken Vedat Muriç, transfer teklifleri ile ilgilenmiyor.

Önceliğini sarı lacivertlilere veren Kosovalı forvetin hafta sonu menajeriyle bir buluşma gerçekleştirdiği söylendi. Bu toplantıda menajerine 'Teklif getirme' talimatı veren Vedat'ın "Şampiyon olmadan Fenerbahçe'den ayrılmam" ifadelerini kullandığı söylendi.

Hayalinin Türkiye'de şampiyonluk kazanmak olduğunu söyleyen kosovalı Vedat Muriç, "Benim şu anki hedefim Fenerbahçe ile şampiyon olmak. Avrupa'dan büyük takımların benimle ilgilenmesi, beni istemesi çok güzel bir duygu. Bu teklifler beni mutlu ediyor. Özellikle de Tottenham'ın listesinde olmak harika. Mourinho ile çalışmayı çok isterim ama önce Fenerbahçe ile şampiyon olmayı hayal ediyorum. Teklifleri sezon sonuna ertele" sözlerini söyledi.

Aklını yalnızca futbol için yormak istediğini belirten golcü oyuncu "Bu teklifler geldikçe bana problem yaşatacak. Ben futbola odaklanmak istiyorum. Şu dakikadan sonra ne bana ne de kulübüme teklif getir" dedi. Fenerbahçe'ye transfer olduğunda 2.5 milyon euro bedeli olan Vedat Muriqi, 5 ayda ücretini katladı ve 12 milyon euroya yükseldi.

Fenerbahçe ise Kosovalı futbolcu için 25 milyon euro bedel biçti. Vedat ilk devrede tam 11 kere topu ağlarla buluşturdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal