Muriqi Gidiyor Fransız Yıldız Geliyor

Vedat Muriqi'yi 18 milyon Euro'ya Lazio'ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, Valencia'nın yüksek maaşı sebebiyle gözden çıkardığı Fransız golcü Kevin Gameiro'yu listesine aldı. 

20.08.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-10:31) Muriqi Gidiyor Fransız Yıldız Geliyor

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin transferi konusunda Lazio ile anlaşmak üzere. Bonuslarla beraber 18 milyon Euro'luk bir gelir elde edecek sarı-lacivertliler, forvet transferinde rotayı İspanya'ya çevirdi.

VALENCİA GÖZDEN ÇIKARDI

Sezonu Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazanamadan kapatan ve yeni sezonda ekonomik anlamda küçülmeye gidecek Valencia, Fransız golcüsü Kevin Gameiro ile yollarını ayırmak istiyor. 33'lük golcüsünün senelik 4.5 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen İspanyol ekibi, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Fransız golcünün ayrılık aşamasında her türlü kolaylığı sağlamaya hazırlanıyor.

EROL BULUT ÇOK İSTİYOR

Menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerilen 33’lük golcü, Ali Koç ve kurmaylarının ilgisini çekti. Oyuncunun menajeriyle iletişime geçen yönetim, buradan gelecek habere göre Valencia ile masaya oturacak. Özellikle yaptığı bitirici vuruşlarla dikkat çeken Gameiro’nun transferinde, Erol Bulut’un da çok istekli olduğu konuşuluyor. Geçen sezon 39 resmi maçta 2082 dakika süre alan Gameiro, 8 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal