Muriç'ten Fenerbahçe'ye Forvet Önerisi

Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı’ndan takım arkadaşı olan Elba Rashani’yi önerdi. Norveç’te Odds’ta oynayan 27 yaşındaki golcü oyuncusunun kontratı sezon bitimi sona eriyor.

30.05.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-15:51) Muriç'ten Fenerbahçe'ye Forvet Önerisi

Vedat Muriç, gösterdiği etkileyici performansla Fenerbahçe’nin bu sezonki en başarılı transferi oldu.

Kosovalı golcü, 28 resmi karşılaşmada 15 gol atıp, 4 asistlik performans gösterdi. Muriç, bu oyunuyla Avrupa’dan birçok kulübü peşine taktı. Fenerbahçe, gönderilmesi durumunda yıldız oyuncudan önemli bir bonservis ücreti kazanacak. Vedat Muriç, kulüpte kalıp kalmayacağı henüz belli olmasa da sarı- lacivertlilere bir futbolcu teklifinde bulundu: ‘Elba Rashani’. İsveç doğumlu Kosovalı oyuncu, Norveç’in Odds kulübünde görev yapıyor.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 500 BİN EURO

Rashani, her iki kanadın yanı sıra ileri uçta da görev yapabiliyor. 27 yaşındaki deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon 33 resmi karşılaşmada 4 gol atıp, 6 asistlik performans gösterdi. Muriç, piyasa fiyatı yaklaşık 500 bin euro olan milli takım arkadaşının Fenerbahçe’ye kolayca uyum gösterip, önemli katkı vereceği düşüncesinde. Rashani’nin kontratının sene sonunda sona erecek olması, çok daha düşük bir ücretle kadroya katılmasını sağlayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal