Murat Cavcav'dan Ahmet Nur Çebi'ye Destek

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’dan Ahmet Nur Çebi’ ye destek verdi.

26.12.2019-17:59 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-17:55) Murat Cavcav'dan Ahmet Nur Çebi'ye Destek

Süper Lig’in 17. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’dan Ahmet Nur Çebi’ye destek

Gündemlerinin yine futbolun ana konusu hakemlerin olduğunu söyleyen Cavcav,
"Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi biteli günler oldu ama o maçtaki tartışmalı pozisyonlar gündemden hala düşmedi. Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi'nin basın toplantısını televizyondan takip ettim. Kim haksız kim haklı konusuna hiç girmeyeceğim, bu benden çok ilgili kurumların ve kamuoyunun takdiridir." Şeklinde ifade etti.

"Ahmet Bey'in 'Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri uygulamasınlar.' sözüne destek verdiğini belirten. Murat Cavcav,

"Ahmet Bey'in uyarısına her Gençlerbirliği gibi ben de sonuna kadar katılıyorum. Sayın Beşiktaş Başkanı'nın 'bal çalmak, eski klasik yöntemler' sözleriyle ne kastettiğini, ülke futbolunu takip eden herkes bilir. Beşiktaş ile yarın oynayacağımız maça neyse ki Fırat Aydınus gibi kendini kanıtlamış, tecrübeli bir hakemimiz verildi de bizim de endişelerimiz biraz olsun azaldı." değerlendirmesinde bulundu.

Murat Cavcav, futbol camiasında artık "güvenin" kalmadığını vurgulayan,

“Kurumlar birbirine güvenmiyor işin özeti, futbolun içindeki hiç kimse birbirine güvenmiyor." diyen Cavcav, "Rakibimizin hakemden canı yandıysa, bizim maçta telafi ederler mi korkusu içimize düşüyor. Ya da 'şu hakem o düdüğü, bilmem şu maçı telafi için çaldı.' değerlendirmeleri yapılıyor, 'Ceza sahası içinde düşen şu futbolcuysa kesin penaltı değil.' gibi yorumlar" örneklerini verdi.

Futbolda birliğin olmadan hiçbir katkının verilmeyeceğini söyleyen Cavcav şunları söyledi:

"Sayın Ahmet Nur Çebi'nin de Ali Koç'un da Mustafa Cengiz'in de Murat Cavcav'ın da hakemlerle ilgili beyanat vermesi en demokratik hakkıdır. Amacım asla güzide kulübümüzün saygıdeğer bir başkanını eleştirmek değil. Ahmet Bey'in, Ali Bey'in ya da Mustafa Bey'in böyle şeylere tenezzül etmeyeceğine, hakemlerimizin de maçlarımızı etki altında kalmadan tarafsız yöneteceğine eminim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal