Murat Cavcav: Altyapı ile Birlikte Sorunlar Çözülecektir

Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Ekonomik sıkıntılara değindi.

18.01.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-15:59) Murat Cavcav: Altyapı ile Birlikte Sorunlar Çözülecektir

Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Ekonomik sıkıntılara değindi. Cavcav, Altyapı ile birlikte bütün sorunların çözüleceğini açıkladı.

Başkan Cavcav’ın açıklamaları ise şu şekilde;

Altyapılara her zaman önem vermek gerektiğini baştan beri savunuyorum. Bugün takımımızda altyapıdan yetişmiş en az 6-7 futbolcu var, hatta 3-4’ü oynuyor. Bunları her zaman yapmamız lazım. Yoksa yurt dışından veya yüksek bonservis paralarıyla alınan futbolcular, kulüpleri zor durumda bırakabilir.

Altyapıya önem veriyoruz. 19 yaş altı takımımızda yetişen genç çocuklarımız var. İnşallah seneye bunlardan da faydalanacağız. Gençlerbirliği deyince, herkesin aklına Gençlerbirliği’nin altyapısı gelir. Türkiye’de birçok takımda Gençlerbirliği’nin altyapısından yetişmiş birçok futbolcuyu görebiliriz.

Altyapımızından yetişmiş Mert kardeşimiz Roma’da oynuyor. Bunlar bize gurur veriyor. Her zaman bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz. Altyapımızda bu sezon önemli değişiklikler yaptık. Yurt dışında yıllarca çalışmış, kariyerli, deneyimli Taşkın hocamızı altyapının başına getirdik. Her şey güzel gidiyor. Altyapıya her zaman önem vereceğiz. Altyapı olmazsa kulüplerin hali iç açıcı gözükmüyor. Dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal