Muhammed Salah Çeçen Liderle Görüştü, Eleştiriler Peş Peşe Geldi

Liverpool'un dünyaca ünlü futbolcusu Muhammed Salah bu günlerde çok eleştiriliyor. Eleştirilerin sebebi ise Salah'ın Çeçen lider Ramazan Kadirov ile görüşmesi.

13.06.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-15:06) Muhammed Salah Çeçen Liderle Görüştü, Eleştiriler Peş Peşe Geldi

Mısır'ın dünyaca ünlü futbolcusu Muhammed Salah'ın Çeçen lider Ramazan Kadirov'la bir araya gelmesi tartışmalara sebep oldu.

Salah’ın insan hakları savunucularının yargısız infaz ve işkence ile suçlandığı Kadirov'la görüşüp fotoğraf çektirmesi başta İngiliz basını olmak üzere sosyal medyada birçok insan tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün Avrupa basın sorumlusu Andrew Stroehlein, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada fotoğrafla alakalı hoşnutsuzluğunu dile getirdi, "Henüz Dünya Kupası başlamadan en azılı suçlular tarafından istismar edilmeye başladı”

Salah'ın görüşmeden haberi yoktu

New York Times'ın aktardığına göre, Liverpool futbolcusunun bu görüşmeden haberi olmadığı, takımla antrenmana gitmek için otel lobisine indiği zaman Ramazan Kadirov'un kendisi ile görüşmek istediği açıklandı.

Salah ve Mısır milli takımıyla alakalı ne düşündüğü sorulan Kadirov, "Bence dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Muhammed Salah da dünyanın en iyi oyuncusu ve tümüyle mükemmel bir insan” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal