Mourinho’dan Şok Hareket. Yasağı çiğnedi!

İngiltere'de coronavirüsü sebebiyle herkesin katılması gereken karantina kurallarına teknik direktör Jose Mourinho ve dört oyuncusu uymadı. Tottenham, karantinayı çiğneyenlerin uyarıldığını belirtti.

08.04.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-15:51) Mourinho’dan Şok Hareket. Yasağı çiğnedi!

Bütün dünyayı saran coronavirüsü pandemisi sebebiyle İngiltere’de ligler askıya alınırken, oyunculardan karantinada altında kalmaları istendi. Mecbur olmadıkça dışarı çıkılmamasının beklendiği futbolculardan, dışarı gittiklerinde ise sosyal mesafe kuralına kesinlikle uymaları gerektiği belirtildi. Fakat bu kuralı, oyunculara örnek olması gereken teknik adam Jose Mourinho çiğnedi.

Londra’da bir parkta görüntülenen, Jose Mourinho ve dört oyuncusuyla parkta idman yaptığını ortaya çıktı. Mourinho ve oyuncuların, sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği, maske ve eldiven takmadan dışarı çıktığı belirlendi. Mourinho’nun Tanguy Ndombele ve Hadley Common ile beraber antrenman yaptığı görülürken, Davinson Sanchez ve Ryan Sessegnon’un ise biraz daha ileride, yine sosyal mesafe kuralını ihlal ederek koştukları görüldü. 

Yaşanan olayların üzerine bir açıklama paylaşan Tottenham, herkesin koyulan kuralları uyması gerektiğini vurguladı. Paylaşılan açıklamada “Dışarıda antrenman yapmak isteyen futbolcularımızı sosyal mesafe kuralını mutlaka uygulaması gerekiyor. Bu uyarıyı, istisnasız herkesin, dikkate alması gerekiyor” ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal