Mourinho ve Pogba’dan 'Sorun Yok' Mesajı!

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında Juventus’a konuk olacak Manchester United’da menajer Jose Mourinho ve Fransız orta saha Paul Pogba, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

07.11.2018-13:37 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-13:35) Mourinho ve Pogba’dan 'Sorun Yok' Mesajı!

Manchester United’ın Portekizli menajeri Jose Mourinho, Fransız yıldız Paul Pogba ile aralarında herhangi bir problem bulunmadığını belirtti. Pogba ise İngiliz ekibinde mutlu olduğunu söyledi.

Manchester United’ın deneyimli menajeri Jose Mourinho, Juventus karşılaşması öncesinde Paul Pogba ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

55 yaşındaki teknik adam, Paul Pogba ile aralarında bir problem olmadığını açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Basına yansıyan haberler doğru değil. Herkes böyle konuları konuşmayı çok seviyor ancak Pogba ile aramız gayet iyi.'' ifadelerini kullandı.

Paul Pogba ise United’da çok mutlu olduğunu vurgularken, ''Bu takımda oynamaktan zevk alıyorum ve sahada her zaman takımım adına savaşıyorum. Hocamızla ve takım arkadaşlarımla da herhangi bir problemim yok." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal