Mourinho: 'Düşündüklerimi Söylersem Ceza Alırım'

İngiltere Premier Lig takımlarından Totenham’ın teknik direktörü Jose Mourinho, Sheffield United’a kaybedilen karşılaşma ardından hakemi topa tuttu.

03.07.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-11:56) Mourinho: 'Düşündüklerimi Söylersem Ceza Alırım'

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, konuk olduğu Sheffield United'a 3-1 kaybettikleri karşılaşmanın sonrasında maçın hakemini eleştirdi. Tecrübeli hoca, "Tam olarak düşündüklerini söyleyemem çünkü konuşursam kurullardan ceza alırım. Kulübümü ve kendimi korumak zorundayım. Elinde düdük olan adama hiçbir zaman bir şikayetim yok. Artık hakem o değil, o yardımcı hakem. Elinde bayrak tutanlar da, yardımcı hakemin yardımcıları. Asıl hakem bir odada oturuyor. Bu güzel oyun için çok kötü bir noktaya gidiyoruz. Bu oyun, hepimizin aşık olduğu oyun" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik direktör ayrıca, "Bir hakem sahada kötü hakemse, VAR odasında da kötü hakemdir. Kimse bu hakemlerin doğru karar vermesini beklemesin." şeklinde konuştu.

Tottenham'ın maçın ilk yarısında Kane’in attığı bir gol VAR tarafından ofsayt sebebiyle iptal edilmiş ve Mourinho da uzun süre itiraz etmişti.

Tottenham, 32 hafta bitiminde Premier Lig'de 45 puanla 9. basamakta bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal