Morrison'dan Duygulandıran, Drogba Formalı Kobe Hikayesi!

Eski Los Angeles Lakers basketbolcusu Adam Morrison, eski ekip arkadaşı, Lakers süperstarı Kobe Bryant hakkında duygusal bir anısını paylaştı.

10.04.2020-14:16 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-14:09) Morrison'dan Duygulandıran, Drogba Formalı Kobe Hikayesi!
Eski Los Angeles Lakers basketbolcusu Adam Morrison, eski ekip arkadaşı, Lakers süperstarı Kobe Bryant hakkında duygusal bir anısını paylaştı.

Lakers'la beraber mücadele ettiği zamanlarda Morrison, Kobe ile beraber oynamış ve arka arkaya iki şampiyonluk alan bir takımın oyuncusu olmuştu.

Morrison, geçtiğimiz günlerde bir L.A. Podcast Battle'a misafir oldu ve Kobe Bryant'la alakalı güzel bir anısını anlattı. Morrison ligin dışında kaldığı zamanda, Kobe'nin kendisi için nasıl bir krallık yaptığından bahsetti.

Morrison, Bryant'ın yaşamını yitirdiği gün için şu cümleleri dile getirdi:

"Uzun uzun her şeyi düşündüğüm bir gündü. Duygusaldı. Açıkçası berbattı. Onu tanıdığım için mutluyum. Dahilerle tanışmak, bilgin kişilerin etrafında olmak ve zanaatlarının her bir yönü üzerinde uğraşan insanların etrafında olmak, her gün yaşadığınız bir şey değil. Bu, onun için sadece basketbol değildi. Derin bir düşünürdü. Saçmalıklara ilgisi yoktu. Aptalca şeylerle uğraşmazdı. Kendisini daha iyi yapacak şeylerin üzerinde uğraşırdı. Kendimi daha iyiye sürüklemek için ne yapabilirim? Diğer insanları zorlamak için ne yapabilirim? Hayatınızda böyle bir insana çok denk gelmezsiniz."

Bryant ile alakalı anısı şöyle:

"Beni defalarca savunmuştur. Ligden çıktığımda, ve sana Chelsea hayranı olduğumu söylemiştim… Didier Drogba'yı gerçekten sevdiğimi biliyordu. O, en sevdiğim oyunculardan biridir. Lakers'tan gitmemin üzerinden bir sene sonra, Lakers'ın güvenliği Robert Lara bana mesaj attı ve 'Adresin ne?' dedi. Ben de adresimi verdim ve hiçbir şey düşünmedim. Bir gün bir kargo gelmişti. Kargoda Didier Drogba'nın bizzat giydiği ve imzaladığı forması vardı ve üzerinde 'Adam'a en iyi dileklerimle' yazıyordu."

"Kobe'nin bir telefon açarak bunu yaptığını düşünmüştüm. Hala çok iyi. Hala mükemmel! O gece (Kobe vefat ettiğinde) tüm haberlere bakıyordum. Duygusaldım ve yazanları okuyordum. Chelsea'nin Instagram sayfasında, 'Kobe Stamford Köprüsü'nü ziyaret ettiğinde' diye bir paylaşım vardı ve ilk resim, Didier Drogba ile o forma vardı ve yakınlaştırınca, 'Adam'a' yazıyordu."

"Yani ona gidip imzalatmıştı. Forma hala bende. Benim için imzalatmıştı. Ondan bunu hiç istememiştim ve hayatımda kötü bir noktada olduğumu biliyordu. Ligin dışındaydım. Bunu da bana 'aklımdasın' demek için göndermişti. Birçok insan için yaptığı şey buydu. Aurasının nasıl olduğunu biliyordu ve bunu, insanları düştükleri yerden kaldırmak için kullanıyordu."

"O gün zorluydu, çünkü söylediğim gibi beni alenen hep savunmuştu ve bunu özellikle benim için yapmıştı. Bunu yapmak zorunda değildi ve çok duygusal bir gündü. Dürüst olmak gerekirse, etrafında olabildiğim için gerçekten memnunum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal