Montella'nın Görevine Son Verildi

İtalya Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'da, teknik direktörlük yapan Vincenzo Montella'nın görevine son verildiği bildirildi.

21.12.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-16:06) Montella'nın Görevine Son Verildi

Serie A'da dün sahasında ağırladığı Roma'ya 4-1 mağlup olarak başarı özlemi 7 karşılaşmaya çıkan Fiorentina, teknik direktörü Montella'yla yolları ayırdı.

Takımdan yapılan açıklamada, "Fiorentina, Montella'yı birinci takım teknik direktörlüğünden çıkardığını duyurur. Kulübün bu kararı, takımın performansı ve aldığı sonuçlara dair yapılan uzun ve dikkatli analizlerin ardından alınmıştır. Sezonun kalan bölümünde olumlu bir dönüş yapmak için kulüp yönetimi, mevcut antrenörü görevinden alma kararı vermiştir. Fiorentina, Vincenzo Montella ve ekibine teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diler." dendi.

Yapılan açıklamada, ilerki günlerde yeni teknik adamın isminin açıklanacağıda da söylendi.

Takımı bu karardan sonra kimin çalıştıracağıyla ilgili İtalyan haberlerinde bazı isimler öne sürülürken, Luciano Spalletti, Luigi Di Biagio ve bir dönem Galatasaray’da görev yapan Cesare Prandelli'nin isimleri Fiorentina ile birlikte anılmaya başladı.

Fiorentina'nın ligde 17 karşılaşma sonunda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 17 puanı bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal