Monaco ve Everton, G.Saray'lı Oyuncunun Peşinde!

Galatasaray'dan gideceği gündemde olan Jean Michael Seri, İngiltere ve Fransa'nın büyük takımları tarafından takip ediliyor.

28.12.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-12:29) Monaco ve Everton, G.Saray'lı Oyuncunun Peşinde!

Galatasaray'daki konumu tartışma konusu olan Jean Michael Seri'ye Avrupa'dan talep var.

Sene başında kiralık olarak Galatasaray takımına dahil olan fakat performansıyla hayal edilenin altında kalan Fildişili fubolcunun yılbaşında kulüpten ayrılma ihtimali gündemdeyken Fransa ve İngiltere'nin büyük kulüplerinden futbolcuya ilgi var.

Foot Mercato'nun yayımladığı habere göre Ligue 1 takımlarından Monaco, yakın zamanda oyuncunun Galatasaray'daki durumu konusunda bilgi aldı. Monaco'nun yanı sıra Seri'nin ismi Everton'la da telaffuz ediliyor. Napoli'yi yönettiği zamanlar Seri'yi beğenen Carlo Ancelotti'nin futbolcuyu Everton'a getirebileceği söyleniyor.

Sene sonuna kadar Galatasaray'la mukavelesi olan 28 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasıyla şu ana kadar 17 resmi karşılaşmada yer aldı ve takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray, Seri'yi Fulham'dan 1.5 milyon euro bedelle kiralamış, futbolcunun da bir sene için 2.8 milyon euro alacağı söylenmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal