Mohamed Salah Formasını Çıkarttı, Liverpool Taraftarı Korktu!

Liverpool'un PSG ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında Liverpool'lu yıldız Mohamed Salah formasını çıkarınca taraftarlar korktu. 4 ay önce sakatlanan Salah'ın omzunda bandajın olması oyuncunun tam olarak iyileşmediğine yoruldu.

19.09.2018-18:16 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-18:11) Mohamed Salah Formasını Çıkarttı, Liverpool Taraftarı Korktu!

Liverpool'un Şampiyonlar Lig karşılaşmasında evinde Paris Saint Germain'i 3-2 yendiği karşılaşmada Mohamed Salah ile alakalı şoke edn gerçek meydana çıktı.

İngiliz takımının Mısırlı oyuncusu Salah'ın bir korner atışı esnasında formasını çıkarmasıyla meydana çıkan görüntü, Liverpool taraftarlarını kaygılandırdı.

Yıldız oyuncunun dört ay önceki Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığı sakatlığından sebeple omuz-sırt bölgesine takılan bandajın halen yerinde olması şaşkınlık yarattı.

SERGIO RAMOS SAKATLAMIŞTI

Mohamed Salah, Real Madrid'li Sergio Ramos'un yaptığı müdahale ile omzundan sakatlanmış ve sahayı terk etmek mecburiyetinde kalmıştı.

Yıldız oyuncu sakatlığı sebebiyle Mısır'ın 2018 Dünya Kupası'ndaki bazı karşılaşmalarını da kaçırmıştı.

Salah'ın PSG karşılaşmasındaki görüntüsünün sonrasında sosyal medyada bazı Liverpool taraftarları oyuncunun bu sakatlığının tam olarak iyileşmemesinden duyduğu şaşkınlığını söyledi. Taraftarlar lige ve şampiyonlar ligine iyi giren takımın en büyük silahı olan Salah'ın ileride sakatlığının nüksetmesinden endişe duyuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal