MKE Ankaragücü Taraftarlarının Cenazeleri Ankara'ya Gönderildi

Antalya maçı dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden taraftarlar Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan Ankara'ya gönderildi.

02.03.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-14:18) MKE Ankaragücü Taraftarlarının Cenazeleri Ankara'ya Gönderildi

Antalya maçı dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden taraftarlar Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan Ankara'ya gönderildi.

MKE Ankaragücü maçından sonra Ankara'ya gitmek amacıyla yola çıktıkları midibüse arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla beraber yaşanan kazada yaralanan Ankaragücü taraftarlarının hastanelerdeki tedavileri tamamlandı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde 8, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'nde 6, özel hastanelerde ise 8'inin tedavisi yapıldı.

Yaralılardan birinin özel hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kazadan hafif yaralı bir şekilde kurtulan ve taraftarların bulunduğu midibüse çarpan otomobil sürücüsü Abdil Erkan'ın ise tedavisinden sonra jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Yaşanan kazada hayatını kaybeden taraftarlar Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Ankara'ya götürüldü. Vali Yardımcı Mehmet Boztepe ile İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız da Adli Tıp Kurumu morgu önünde cenazeleri teslim alan MKE Ankaragücü Kulüp Başkan Yardımcısı Metin Akyüz ve taraftarlara başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

KULÜP BAŞKAN YARDIMCISI AKYÜZ AÇIKLAMA YAPTI

Metin Akyüz, yaptığı açıklamada, "23 yaralımız var. Bunun içinde 2'si ağır. Bunlar Ankara'ya sevk edildi. 2 taraftarımız da hayatını kaybetti. Anlatılış şekline göre bu bir kaza değil. Aracın çarpması sonucu otobüsün takla atması. Bu araç ne şekilde geldi, nasıl çarptı ve devirdi bunu tam olarak bilmiyoruz. İnşallah araştırmaların sonucu çıkacak. Ne olduğu belli olacak. Afyonkarahisar'da tedavi olan 1 hastamız var. Onun da beyin tomografisi çekildi, sonucunu bekliyoruz. Sonucunu aldıktan sonra o taraftarımızı da alıp Ankara'ya gideceğiz. Başımız sağ olsun. Diyecek bir şey yok. Allah bunun tekrarını göstermesin" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal